Logo COMWE

PPC

MILLOREM LES TEVES VENDES AMB LES NOSTRES CAMPANYES DE GOOGLE ADS


En la nostra agència de publicitat, ens dediquem a impulsar les vendes de la seva empresa a través de campanyes de publicitat de pagament com Google Ads.

Amb un enfocament centrat en resultats tangibles, el nostre equip treballa per a maximitzar els leads dels resultats i així augmentar el trànsit.

Icono PPC
Icono Grafico Ads

Maximitzi les seves Vendes​

Està llest per a portar la seva presència en línia al següent nivell amb campanyes de publicitat efectives?

PAID ADS

149 MES
  • Estudi Keywords
  • Gestió de campanyes de publicitat en diferents plataformes (Google, Instagram, TikTok)
  • Creació de pàgines especifiques per a leads
  • *Inversió per clic fora de pressupost

Vols millorar les teves vendes en línia?​

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Google Ads és una excel·lent manera de promocionar el seu negoci i pot ser molt rendible si s’usa correctament. Quan es tracta de màrqueting en línia, Google Ads és una de les opcions més populars i efectives.

PPC, que significa pagament per clic, és un model de publicitat en línia en el qual els anunciants executen anuncis en una plataforma com Google Ads i paguen una quantitat cada vegada que algú fa clic. Si duus a terme qualsevol cerca en Google (o Bing) veuràs anuncis en la part superior de la pàgina de resultats.

La publicitat en línia et permet mostrar els teus anuncis a les persones amb més probabilitats que li interessin els teus productes i els teus serveis, així com excloure a aquelles a les quals no. A més, pots realitzar un seguiment de les persones que han fet clic en els teus anuncis.

Google Ads és una excel·lent manera de promocionar el seu negoci i pot ser molt rendible si s’usa correctament. Quan es tracta de màrqueting en línia, Google Ads és una de les opcions més populars i efectives. Pot ser molt rendible si s’usa correctament, però hi ha algunes coses a tenir en compte.

No hi ha una despesa mínima en Google Ads, però és gairebé impossible beneficiar-se d’un pressupost diari de $2 o $5.

Els especialistes en Màrqueting recomanen que has d’invertir fins a màxim un 6% dels teus ingressos en publicitat per a incrementar els teus resultats.

Com a configuració predeterminada, les campanyes d’anuncis no tenen data de finalització establerta, per la qual cosa els anuncis poden publicar-se de manera indefinida. Pot canviar la configuració en qualsevol moment perquè la seva campanya finalitzi en una data específica.

Una vegada que llances la teva campanya, poden passar 72 hores fins que els teus Anuncis es mostrin en la pàgina de resultats de Google.

Una campanya li permet promocionar els seus productes o serveis en l’àmplia xarxa de Google, que inclou resultats de la cerca, llocs web, vídeos, aplicacions per a dispositius mòbils, mapes, fitxes de Shopping i molt més.

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

© Copyright 2024. Powered by COMWE