Logo COMWE

estudi
COMWE

Flecha Home Nudo
Agencia de Marketing Digital

Benvingut a COMWE!

Flecha Home Derecha
Flecha Home Izquierda
Logo COMWE

Qui som?

COMWE és una agència de disseny i publicitat. Disposem d'un servei integral per a qualsevol necessitat dels nostres clients a un preu assequible.

Icono Diseño Web WordPress

Què aconseguim?

Mitjançant tècniques de posicionament SEO, juntament amb campanyes de publicitat activa, és possible posicionar a qualsevol empresa com la numero 1.

Icono Google Ads

Què significa?

Posicionar una empresa com la primera en els cercadors, significa tenir un augment en trafic d'usuaris, que junts, convertirem en vendes. Les nostres relacions laborals sempre acaben en èxit rotund.

Centralitza la teva imatge corporativa

Amb nosaltres trobaràs una solució unificada a totes les teves necessitats. En un sol lloc, gestionat per un equip professional i innovador.

Flecha Home Nudo

Ets una agència i cerques subcontractar un pic de treball?

Si vols actualitzar una web, en COMWE ho fem tot per tu:

Encara tens una web antiga?

Projectes

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

FAQ

Servei de màrqueting digital que inclou: disseny creatiu i enviament de correus electrònics massius a clients o usuaris, de manera directa i atractiva. Disseny d’una imatge corporativa coherent i memorable, alineada amb l’esperit de la teva marca. També desenvolupem papereria, brochure i gràfica publicitària.

El màrqueting digital sol referir-se a les campanyes de màrqueting en línia que apareixen en un equip, telèfon, tauleta o un altre dispositiu. Pot adoptar moltes formes: vídeos en línia, anuncis en pantalla, màrqueting en motors de cerca, anuncis de pagament en xarxes socials i publicacions en xarxes socials.

Una agència de màrqueting digital t’ajuda a desenvolupar una presència sòlida en Internet a través de la creació i optimització del teu lloc web, la implementació d’estratègies de SEU, la gestió de xarxes socials, la creació de contingut rellevant i atractiu, i l’elaboració de campanyes publicitàries.

El màrqueting en línia utilitza els nous mitjans i canals per a dissenyar estratègies que ajudin les empreses a destacar en Internet i a captar més clients. Les xarxes socials, els blogs d’empresa, l’email màrqueting, la publicitat en Google i altres mitjans són només alguns exemples de màrqueting digital.

El logotip és un aspecte fonamental en qualsevol empresa, independentment de la grandària d’aquesta. D’una banda, un bon logotip és una peça fonamental en la imatge de marca de les empresa, ajudant a les mateixes tant a construir la seva identitat com a transmetre els seus valors als clients.

Podem dir que un logotip és el major element representatiu que té una marca ja que gràcies a aquest símbol els clients són capaços d’identificar i diferenciar les marques dins de la gran quantitat d’empreses que hi ha en el mercat.

Tenir un lloc web té molts avantatges, com publicar continguts en línia, tenir ple control sobre la plataforma, connectar amb noves persones i arribar a més clients. A més, pot ser un gran mitjà per a millorar la teva presència en línia i generar un flux constant d’ingressos per al teu negoci.

Una pàgina web els permet als potencials clients obtenir informació de l’empresa, els seus productes i serveis en el moment en el qual la requereixi. A més, amb una bona estratègia, es pot aconseguir interacció amb el client, perquè aquest deix les seves preguntes, opinions, suggeriments o reclams.

El disseny digital multimèdia combina la creativitat visual amb la tecnologia digital per a produir contingut interactiu i captivador. Així, permet als dissenyadors comunicar idees, emocions i missatges de manera efectiva a través de diversos mitjans digitals, brindant una experiència envolupant.

© Copyright 2024. Powered by COMWE

💬 ¿Presupuesto?