Logo COMWE

Disseny Web

Ens especialitzem a oferir solucions per a tots els nostres clients. El nostre enfocament centrat en l’excel·lència, aconsegueix crear dissenys web impactants i funcionals que reflecteixen la identitat única de la seva empresa.

Icono Disseny Web Badalona

Per què confiar en nosaltres?

Beneficis de treballar amb nosaltres

01  Millorem l’experiència

En la nostra agència de disseny web, ens esforcem per crear experiències en línia excepcionals que captivin a la seva audiència i generin interaccions significatives.

02  MILLOREM LA MARCA

A través d’un disseny web innovador i coherent, ajudem a enfortir la identitat visual de la seva marca en el món digital, destacant els seus valors i diferenciant-la de la competència.

03  REDUÏM COSTOS

Els nostres serveis de disseny web eficients i personalitzats estan dissenyats per a optimitzar la seva presència en línia i maximitzar el seu retorn d’inversió, ajudant-lo a reduir costos operatius a llarg termini.

04  AUGMENTEM LA VISIBILITAT

Amb estratègies de disseny web orientades a l’optimització de motors de cerca (SEO) i la promoció efectiva de continguts, treballem per a augmentar la visibilitat del seu lloc web i atreure a un públic més ampli i rellevant.

Logo COMWE

Disseny web personalitzat

Creem llocs web a mesura que s'adapten a les necessitats i objectius específics de la seva empresa.

Estratègies de conversió

Dissenyem llocs web que generen leads i converteixen visitants en clients potencials.

Disseny responsiu

Garantim una experiència d'usuari òptima en tots els dispositius, des d'ordinadors d'escriptori fins a dispositius mòbils.

Manteniment i suport

Oferim serveis continus de manteniment i suport tècnic per a garantir el rendiment òptim del seu lloc web.

Necessites ajuda amb el teu negoci?

Disseny Web Corporatiu

Entenem que una presència en línia sòlida és fonamental per a l’èxit de qualsevol empresa. El nostre enfocament en el disseny de webs corporatives se centra en crear llocs web personalitzats que reflecteixin la identitat única del seu negoci i generin una experiència positiva per als seus visitants. Des de l’estructura de la pàgina fins a la integració d’elements visuals impactants, treballem per a impulsar la seva marca i convertir visitants en clients. Confiï en nosaltres per a portar la seva presència en línia al següent nivell amb un disseny web corporatiu de primera qualitat.

Icono Web Corporativa
Icono Disseny Web

WEB ONEPAGE

Icono Diseño Web Barato

WEB PREMIUM

Vols millorar les teves vendes en línia?

Icono Botiga En Linea

BOTIGUES EN LÍNIA A MIDA

Sabem que una botiga en línia reeixida requereix més que només una plataforma de vendes; necessita una experiència d’usuari excepcional i un disseny web que converteixi visitants en clients. Els nostres serveis de disseny web per a botigues s’enfoquen a crear llocs web personalitzats i responsivos que maximitzin la visibilitat dels seus productes i generin conversions efectives. Des de la integració de mètodes de pagament segurs fins a un disseny únic i atractiu, som aquí per a ajudar la seva botiga en línia a destacar i prosperar en el competitiu món del comerç electrònic.

Icono Disseny Woocomerce

BOTIGA ONE PRODUCT

Icono Ecommerce

BOTIGA PRO

Quotes de manteniment web​

STAY UP

12 mes
 • Manteniment Domini
 • Manteniment Host
 • 3 Comptes Email (1 GB)
 •  
 •  
 •  
 •  

BUSINESS

29 mes
 • Manteniment Domini
 • Manteniment Host
 • Comptes Email Ilimitades (5 GB)
 • Actualització de plugins
 • Actualització de contingut
 • Gestió Serveis Google (Search Console, Analytics, My Business)

Ets una agència i cerques subcontractar un pic de treball?

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

La web et permet transcendir els límits locals i expandir el teu negoci a nivell nacional o fins i tot internacional. Aquesta visibilitat tanca un altre gran benefici, que és el de guanyar amplitud de mercat. A més, com vaig esmentar abans, el teu lloc web és la teva vitrina en línia, la teva cara visible en Internet.

La presència En línia brinda una relació activa entre l’empresa i els clients. Si una empresa està pendent del seu lloc web i les seves xarxes socials, sense dubtes oferirà una millor atenció als seus clients perquè podrà respondre’ls consultes de manera ràpida i dirigida.

Una pàgina web és una eina excel·lent per a facilitar la comunicació i la interacció amb els clients. A través d’un lloc web, els usuaris poden accedir a informació sobre productes i serveis, realitzar consultes, sol·licitar pressupostos, deixar comentaris i molt més.

Una pàgina web proporciona a la teva empresa una presència constant en internet, permetent als clients potencials accedir a la teva oferta de productes o serveis en qualsevol moment i lloc. Això amplia el teu abast de mercat i augmenta les oportunitats de venda fora de l’horari comercial tradicional.

WordPress és una plataforma de gestió de continguts, representa un programari de codi obert altament versàtil que permet als usuaris crear i desenvolupar llocs web personalitzats de manera senzilla, adaptable i professional, amb una molt bona experiència d’usuari.

WooCommerce és un plugin de comerç electrònic per a WordPress que permet la creació de botigues en línia per a petites i grans empreses. Va veure la llum en 2015 i amb tan sols un mes en el mercat va aconseguir 7 milions de descàrregues i va ser adquirit per la companyia Automattic.

Augmentaran les teves vendes i l’interès del teu negoci. Coneixeràs millor al teu client, per a poder oferir-li el que necessita. Negoci obert les 24H. Sense Límits geogràfics.

El comerç electrònic funciona en connectar a compradors i venedors a través de diversos canals electrònics. Per exemple, necessites un canal, com un lloc web o xarxes socials, perquè els clients puguin trobar productes i serveis que puguin comprar.

Amplia les teves fronteres, no et quedis en l’àmbit local, ni en representants o intermediaris; internet és una única per a tothom pel que arribaràs tan lluny com et proposis. A més, pots accedir al mercat que t’interessi amb un públic més especialitzat si ho desitges.

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

© Copyright 2024. Powered by COMWE