Logo COMWE

Serveis

Icono Diseño Web Barato

Disseny Web

Disseny de pàgines web adaptades a mòbil i optimitzades per a cercadors.

Icono PPC

PPC

Gestió de campanyes de paid ads.

Icono Diseño Gráfico

Disseny Gràfic

Disseny d'imatge corporativa integral, sempre al gust del client.

Icono SEO Badalona

SEO

Optimització per a cercadors.

Icono Touchscreens

Quioscs

Gestionem projectes de pantalles tàctils. Modernitza els teus canals informatius.

Icono Imprimibles Badalona

Imprimibles

Creem qualsevol producte que necessitis (roba, targetes, díptics, tríptics, carpetes, cartells, publicitat,...).

SERVEIS DE DISSENY A BADALONA

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

El logotip és un aspecte fonamental en qualsevol empresa, independentment de la grandària d’aquesta. D’una banda, un bon logotip és una peça fonamental en la imatge de marca de les empresa, ajudant a les mateixes tant a construir la seva identitat com a transmetre els seus valors als clients.

Podem dir que un logotip és el major element representatiu que té una marca ja que gràcies a aquest símbol els clients són capaços d’identificar i diferenciar les marques dins de la gran quantitat d’empreses que hi ha en el mercat.

La web et permet transcendir els límits locals i expandir el teu negoci a nivell nacional o fins i tot internacional. Aquesta visibilitat tanca un altre gran benefici, que és el de guanyar amplitud de mercat. A més, com vaig esmentar abans, el teu lloc web és la teva vitrina en línia, la teva cara visible en Internet.

La presència En línia brinda una relació activa entre l’empresa i els clients. Si una empresa està pendent del seu lloc web i les seves xarxes socials, sense dubtes oferirà una millor atenció als seus clients perquè podrà respondre’ls consultes de manera ràpida i dirigida.

SEO són les sigles de *Search *Engine *Optimization (optimització per a motors de cerca). El SEO és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels cercadors, això és, que no es paga a l’empresa propietària del cercador per posicionar.

Un dels principals objectius del SEO és augmentar el trànsit al teu lloc web. Una bona estratègia SEO pot ajudar-te a arribar a un públic més ampli en aparèixer en més resultats de cerca. Per tant, en millorar la teva classificació en les *SERP, pots aconseguir que més gent visiti el teu lloc.

Google *Ads és una excel·lent manera de promocionar el seu negoci i pot ser molt rendible si s’usa correctament. Quan es tracta de màrqueting en línia, Google *Ads és una de les opcions més populars i efectives.

PPC, que significa pagament per clic, és un model de publicitat en línia en el qual els anunciants executen anuncis en una plataforma com Google *Ads i paguen una quantitat cada vegada que algú fa clic. Si duus a terme qualsevol cerca en Google (o *Bing) veuràs anuncis en la part superior de la pàgina de resultats.

La publicitat en línia et permet mostrar els teus anuncis a les persones amb més probabilitats que li interessin els teus productes i els teus serveis, així com excloure a aquelles a les quals no. A més, pots realitzar un seguiment de les persones que han fet clic en els teus anuncis.

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

© Copyright 2024. Powered by COMWE