Logo COMWE

Quioscs

QUIOSCS PERSONALITZATS, L'ÚLTIM EN TECNOLOGIA

Pantalles tàctils personalitzables dissenyades per a satisfer les necessitats de la teva empresa i millorar l’experiència dels teus clients.

Els nostres quioscos ofereixen una forma innovadora i eficient d’interactuar amb els teus clients, permetent-los accedir a informació i obtenir respostes a les seves preguntes de manera ràpida i senzilla.

Icono Kioskos
Icono Touchscreens

Pantalles Tàctils Personalitzades

Si busques millorar l’experiència de compra a la botiga o brindar informació detallada sobre els teus productes o serveis, les nostres pantalles personalitzades són la solució ideal.

En ser totalment personalitzables, pots adaptar-los a la imatge de la teva marca i a les necessitats específiques del teu negoci.

No perdis l’oportunitat de portar la teva empresa al següent nivell amb els nostres quioscos personalitzats!

Destaca amb una pantalla tàctil personalitzada!

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

Els quioscos d’autoservei agilitzen els processos, redueixen els temps d’espera i permeten a les empreses atendre més clients en menys temps.

Un tòtem digital és un monitor inclòs en un suport vertical que s’utilitza tant en interior com exterior, i que es troben en llocs de molt de pas de persones: una estació de tren, un museu, un centre comercial o el centre d’una ciutat.

Entre les diverses eines publicitàries, els tòtems són capaços de respondre adequadament a les necessitats de les empreses. De fet, es troben entre els mitjans de comunicació visual més utilitzats en l’actualitat.

Ara que ja coneixes què són els tòtems, has de saber que aquest tipus de dispositius poden utilitzar-se per a dos propòsits diferents, per a fins informatius i per a fins publicitaris.

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

© Copyright 2024. Powered by COMWE