Logo COMWE

Imprimibles

DISSENYS DE PAPERERIA IMPACTANTS

Crearem qualsevol material corporatiu personalitzat que reflecteixi la identitat de la seva empresa.

Des de targetes de presentació elegants fins a fullets informatius, díptics, tríptics, carpetes i molt més, el nostre equip creatiu treballa per a oferir dissenys d’alta qualitat que fan brillar la seva marca.

Icono Impresiones Badalona
Icono Tarjetas de Visita

Papereria

Icono Diseño de Flyers

Comunicació

Icono Cartelería

Cartelleria i Embalatge

Necessites targetes, díptics, catàlegs, tríptics, qualsevol tipus d'imprimible?

Treballem amb les millors eines

Logo Elementor
Logo CPanel
Logo Google
Logo Let's Encrypt
Logo Photoshop
Logo Semrush
Logo Softaculous
Logo Yoast

La targeta de presentació o de visita és un document pràctic que s’utilitza per a difondre la informació de contacte o la de l’empresa. Aquesta es distribueix a les empreses o persones que vols que coneguin els teus Serveis i contactin amb tu en un futur.

Encara que hi ha elements més o menys importants segons el tipus de negoci, hi ha un conjunt d’informació que no hauria de faltar en cap targeta de visita. Aquests són el nom de l’empresa, adreça física i de correu electrònic, número de telèfon, horari d’oficina i logotip de l’empresa.

És una cosa que pots tocar i sentir. Això significa que les persones poden experimentar una connexió més forta amb els materials impresos. Els estudis han demostrat que les persones recorden millor la informació que han llegit en paper que en una pantalla.

La funció del cartell és exhibir o fer evident un missatge (informació que es desitja comunicar) a l’espectador amb el propòsit que es capti, es recordi i si és possible s’actuï en forma concordant al suggerit en el propi cartell.

Decorar amb vinil permet que el teu negoci tingui un disseny exclusiu. El disseny a utilitzar s’adapta als gustos personals dels clients. I, també a les dimensions i arquitectura del local, la seva il·luminació, la seva grandària i sobretot al producte que vols vendre. Tot això en concordança amb la teva imatge de marca.

A més de la publicitat, els vinils exteriors també es poden utilitzar per a crear senyalització en espais exteriors, com per exemple, per a indicar direccions en parcs o fires, per a marcar àrees de construcció, senyalitzacions de trànsit o en l’entrada d’edificis.

Un full de mà és un material publicitari amb una o més pàgines que serveix per a difondre, promocionar o vendre productes i serveis. Els pots lliurar en mà, compartir en xarxes socials, enviar per email, buzonear o col·locar en expositors perquè els usuaris els retirin al seu antull.

Un full de mà o fullet publicitari és un dels elements gràfics publicitaris mes utilitzats. Els fulls de mà es poden lliurar en mà en el mateix negoci, al carrer o fins i tot repartir a gran escala a través del buzoneo.

Els fulls de mà per a xarxes socials són peces gràfiques dissenyades per a promocionar esdeveniments, productes o serveis a través de les xarxes socials. Aquests poden ser utilitzats en diferents formats, com a imatges, vídeos o publicacions en diferents xarxes com Twitter, Facebook, Instagram o Tik Tok.

Subscriu-te per a rebre les últimes notícies i ofertes!

Els nostres clients

Logo DADO
Logo Comboy
Logo Arvus
Logo ALH

© Copyright 2024. Powered by COMWE